Voor wie

Werknemers

Steeds meer mensen zijn zich bewust van het feit dat kleine ergonomische verbeteringen veel klachten kunnen voorkomen. Een ergonomische muis, de juiste bureaustoel of een andere werkhouding maken een wereld van verschil. Relatief kleine aanpassingen die een positieve uitwerking hebben op de gezondheid en productiviteit van mensen. Meer weten? Bezoek onze showroom.

  • Steeds meer mensen zijn zich bewust van het feit dat kleine ergonomische verbeteringen veel klachten kunnen voorkomen. Een ergonomische muis, de juiste bureaustoel of een andere werkhouding maken een wereld van verschil. Relatief kleine aanpassingen die een positieve uitwerking hebben op de gezondheid en productiviteit van mensen. Meer weten? Bezoek onze showroom.
  • Last van uw schouder of rug, u bent snel vermoeid of u kunt zich moeilijk concentreren: een aantal voorbeelden van klachten die werkplekgerelateerd kunnen zijn. Ons advies: ga in gesprek met een fysiotherapeut of adviseur van de Arbo-dienst. U kunt daarnaast natuurlijk ook advies inwinnen bij werkplekverbetering of gewoon eens onze ergonomische producten ervaren. Meer weten? Bezoek onze showroom.
  • U heeft klachten, u bent in behandeling en krijgt bepaalde adviezen en tips mee met betrekking tot uw werkplek. Of u wordt door de Arbodienst begeleid en u heeft een advies gekregen om gericht een aantal aanpassingen door te (laten) voeren. Deze adviezen vertalen wij graag naar concrete werkplekverbeteringen. Uiteraard kunnen wij dit afstemmen met uw adviseur/therapeut. U kunt ook advies vragen aan de fysiotherapeuten waar wij mee samenwerken en dit combineren met een bezoek aan onze showroom.Werkgevers

Het inrichten van uw kantooromgeving is al lang niet meer alleen functioneel. De huidige werkplekken zijn niet alleen functioneel, maar ook mooi, plezierig en ergonomisch. Dit leidt tot een aantal voordelen: de tevredenheid bij uw medewerkers is groter, het ziekteverzuim is lager en de productiviteit is hoger. Werkplekverbetering richt zich op de ergonomische aspecten van uw werkplekken.

  • Wij zijn expert op het gebied van gezond werken. Onze kennis en ervaring delen wij graag met u. Eens in gesprek om snel een aantal zaken te verbeteren en eventuele werkgerelateerde gezondheidsproblemen te voorkomen? U bent in één keer bijgepraat over de do's & don'ts als het gaat om ergonomie en werkomgevingen.
  • U heef één of meerdere medewerkers die worden begeleid door een Arbo-therapeut? Dan krijgen zij vaak adviezen en tips om hun persoonlijke werkplek te verbeteren. U en uw medewerkers zijn van harte welkom om zich bij ons op een professionele wijze te laten informeren. Wij vertalen adviezen in concrete oplossingen die (gezond) werken.

Bij u of bij ons?

Adviezen bespreken, alternatieven voorleggen, producten ervaren en keuzes maken: ervaar het bij ons in de showroom. Indien nodig overleggen wij met uw Arbo-adviseur. U kunt ook advies vragen aan de fysiotherapeuten waar wij mee samenwerken. Daarnaast komen wij ook graag bij u op locatie voor een werkplek-analyse inclusief tips en advies.


Particulier

Heeft u lichamelijke klachten en bent u op zoek naar ergonomische producten voor in huis? Kom dan naar de showroom voor bijvoorbeeld de verstelbare zitkrukken (rug) en de ergonomische werkplek om thuis te werken.