Over ons

Gezond werken

Werkplekverbetering is gespecialiseerd in gezond werken. De organisatie is onderdeel van Dijkgraaf-Rijsdorp en sluit mooi aan op de andere activiteiten, zoals projectinrichting en kantoormeubilair. Vanaf 2009 is Dijkgraaf actief op het gebied van ergonomisch werken. Op de eerste verdieping van de showroom werd intensief samengewerkt met Krol Ergonomics. In het vierde kwartaal van 2013 zijn deze activiteiten vervlochten in Werkplekverbeteraar: de optimale mix van advies, productkennis en praktijkervaring. Indien gewenst in combinatie met fysiotherapeutische begeleiding.


Samenwerking fysiotherapeuten

Om u van het juiste advies te voorzien zijn contacten met fysiotherapeuten voor u en voor ons waardevol. Als uw situatie erom vraagt, nemen wij contact op met uw fysiotherapeut. Daarnaast werken wij samen met regionale fysiotherapeuten - zoals bijvoorbeeld ISOKIN - om kennis en ervaringen uit te wisselen en/of werkplekanalyses te maken.


Onze showroom in Apeldoorn

  • untitled 13 of 32
  • untitled 14 of 32
  • untitled 15 of 32
  • untitled 18 of 32
  • untitled 22 of 32Onderdeel van Dijkgraaf-Rijsdorp

Werkplekverbetering is onderdeel van Dijkgraaf-Rijsdorp. Onze organisatie bestaat uit de volgende onderdelen:

Meer weten?

Meer weten over Werkplekverbetering? Of gewoon eens in gesprek over uw werkplek en/of ergonomische klachten? Neem dan contact op met één van onze werkplek verbeteraars. Een afspraak is zo gemaakt.

Frank Vieth
Telefoon: 055 - 355 44 44
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Henk Dijkgraaf
Telefoon: 055 - 355 44 44
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.