Maatwerk

Werkplekverbetering is actief op het gebied van gezond werken. Wij bieden al onze klanten maatwerk door antwoord te geven op ieder individueel vraagstuk. U kunt hierbij denken aan het aanpassen, verbeteren of op maat maken van werkplekken in het kader van de gezondheid van medewerkers. Wij hebben een ruim assortiment aan ergonomische producten waarmee wij u kunnen voorzien van een goed advies.

Gratis proefplaatsen producten
De ergonomische producten van werkplekverbetering zijn ontworpen om klachten op de werkplek te voorkomen. Om zeker te weten dat producnten aan de verwachtingen voldoen bieden wij de mogelijkheid om onze producten gratis te proberen. Ieder product kan in eigen werkomgevind worden getest. Daarnaast kunnen onze adviseurs persoonlijk langs komen en u voorzien van individueel advies.

Akoestiek
Werkplekverbetering gaat verder dan het inrichten van ergonomische werkplekken. Prettig, effectief en gezond werken heeft ook te maken met geluid en het terugdringen van geluidsoverlast. Maak kennis met praktische oplossingen voor individuele werkplekken, bureau-eilanden, (open) kantoren, recepties en andere werkomgevingen. Ontdek hoe u snel goed goed akoestische verbeteringen kunt realiseren. Aan de wand, op kasten, tussen werkplekken en op de vloer. En het is nog mooi ook.

Werkplekonderzoek
Iedereen is anders en daarom verschillen werkplekken in hoge mate van elkaar. Wij vinden het belangrijk dat iedereen zorg en aandacht verdient aan zijn of haar werkplek. Vaak zorgt een kleine aanpassing al voor een groot effect. Tijdens een werkplekonderzoek ontdekt u de relatie tussen werkhouding, werkomgeving, spierspanning en klachten. Uiteraard krijgt u ook tips, advies en praktische oplossingen. U ervaart hoe u eenvoudig zelf verbeteringen kunt doorvoeren op u werkplek en hierdoor eventuele klachten kunt voorkomen en/of verminderen.

 kaart anders kijken werkplek